Bolig

Tips til hvordan du kan organisere din entre

Få en indbydende velkomst

Entréen er et underspillet rum i hjemmet, som har meget mere betydning end man er klar over. Det er en forsmag på, hvordan du bor i dit hjem og samtidig skal det være en velkomst i dit hjem. Det er entréen, der fortæller, hvordan din stil er i resten af huset. Derfor kan det være en god ide, at få en velorganiseret garderobe med den helt rigtige belysning. På den måde kan du give dine gæster et indtryk af at du har styr på dine sager og er organiseret.

Spar tid med en organiseret entre

Er du en person, som er travl om morgenen, så vil en velorganiseret entré være dig tidsbesparende. Har du en stor familie, så er der mange sko at holde styr på i entréen. Det kan hurtigt ligne et omklædningsrum i en fodboldklub, men har du et par højskabe, kan du i gemme dine sko væk og efterlade rummet elegant. Dette giver et stilet og organiseret indtryk.

Skabe og reoler kan give et sofistikeret udtryk

Afhængigt af rummets størrelse, kan du indrette din entré med et stort garderobeskab, hvor du kan gemme både jakker, paraplyer og regntøj af vejen. Du kan også indrette det med et konsolbord, så du altid ved, hvor dine nøgler, huer og handsker er. Et konsolbord er altid godt til at gemme småting af vejen, så de ikke ligger og flyder, men i stedet er gemt væk i skufferne.

Spar tid med lys i garderobeskabet

Den rigtige belysning i din entré er meget undervurderet, når man skal indrette rummet. Du kan orientere dig bedre med LED lys i din garderobe, som lyser ned på dit tøj inde i garderobeskabet. Det kan ofte være svært at se, hvad der ligger bagerst i skabet og det kan derfor hurtigt blive besværligt og tage lang tid at finde det du skal bruge. Derfor kan en lysskinne til dit skabe være en tidsbesparende løsning.

Spar penge på elregningen med en lyssensor

Derudover kan du også spare penge på din elregning med en lyssensor, der tænder automatisk, når der er bevægelse i entréen. Du kan selv indstille din lyssensor til, hvor længe den skal lyse ad gangen, når den er blevet aktiveret. På den måde kan du nå at finde dine sko og det overtøj du skal have på inden lyset slukker. Det smarte ved disse sensorer er at lyset slukker af sig selv, når du ikke er i rummet. På den måde gør det en stor forskel på din elregning, hvis du en dag har glemt at slukke lyset efter dig selv, inden du tog på arbejde.

Skab en hyggelig atmosfære i entréen

Det er vigtigt at tænke over, hvilket lys du har i dit indgangsparti til huset. Er det for skarpt, kan det give en klinisk effekt, som ikke er hyggelig. Derimod kan en dæmpet belysning fra forskellige spots i loftet, sprede lyset på en måde, så det ikke virker overvældende, men derimod hyggeligt. Mange vælger også at have en lys dæmper i entréen, så de kan skrue op og ned for belysningen, alt efter hvad tid på dagen det er.

Comment here